Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου απαντά στον Μητροπολίτη Πάφου για ομοφυλόφιλους -«Η πολιτεία χρωστά μια μεγάλη συγνώμη»

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου απαντά στον Μητροπολίτη Πάφου για ομοφυλόφιλους -«Η πολιτεία χρωστά μια μεγάλη συγνώμη»

Σκληρή απάντηση από την Βουλευτή του ΑΚΕΛ μέσω της σελίδας της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προς τον Μητροπολίτη Πάφου, για τα όσα δήλωσε ο ίδιος για τους ομοφυλόφιλους.

«Και όμως τούτη η πολιτεία χρωστά μια μεγάλη συγνώμη σε ανθρώπους που πλήγωσε, που περιθωριοποίησε. Σε αυτούς που αρνήθηκε το αυτονόητο.», αναφέρει αρχικά.

«Το Δημοκρατικό τους δικαίωμα να ζουν χωρίς κριτική και στοχοποίηση. Και αν σχολιάζω τη δήλωση , είναι γιατί οι Ιεράρχες , με τη δύναμη που τους δίνουν τα πολιτικά παιχνίδια και οι συναλλαγές, έχουν την ισχύ να παρεμβαίνουν στην παιδεία του τόπου, επιλέγουν υπουργούς, να εγκλωβίζουν τα παιδιά στην παρωχημένη δική τους αντίληψη και να στερούν το κράτος από ελεύθερα σκεπτόμενους ανθρώπους», καταλήγει.

Η ανάρτηση στο Facebook:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: Οι δηλώσεις Τατάρ δεν προκαλούν αισιοδοξία- Ύψιστος στόχος η λύση του κυπριακού

Κ. Λετυμπιώτης: Οι δηλώσεις Τατάρ δεν προκαλούν αισιοδοξία- Ύψιστος στόχος η λύση του κυπριακού

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προσέλθει στην τριμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης, με ρεαλισμό και έχοντας γνώση στις προκλήσεις που υπάρχουν, επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE