ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ήταν τόσο μεθυσμένη που πήγε στη σκηνή ξυπόλητη! Δάγκωσε τον αστυνομικό στο χέρι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ήταν τόσο μεθυσμένη που πήγε στη σκηνή ξυπόλητη! Δάγκωσε τον αστυνομικό στο χέρι

Τράκαρε, εγκατέλειψε το όχημα της και αφού την εντόπισαν επιτέθηκε σε αστυνομικό.

Την νύκτα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού πέρασε 30χρονη Μολδαβή μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, την Κυριακή (26/06) στις 00:30 ενημερώθηκε ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής για αυτοκίνητο το οποίο ήταν τρακαρισμένο στο μπροστινό μέρος και εγκαταλελειμμένο σε συγκεκριμένο σημείο της Επισκοπής.

Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε πως οδηγός του οχήματος ήταν 30χρονη από την Μολδαβία μόνιμος κάτοικος Κύπρου. Η γυναίκα εντοπίστηκε στο σπίτι της το οποίο βρίσκεται 50 μέτρα μακριά  από όπου είχε αφήσει το όχημα της.

Οι Αστυνομικοί την κάλεσαν έρθει στο σημείο. Φτάνοντας στη σκηνή ο 30χρονη μύριζε αλκοόλ από μακριά, παραπατούσε και δεν φορούσε παπούτσια. Μάλιστα, άρχισε να φωνάζει στους αστυνομικούς ενώ δεν ήταν σε θέση να δώσει εξηγήσεις για το τι ακριβώς είχε συμβεί.

Της ζητήθηκε να της γίνει έλεγχος αλκοόλης με την ίδια ωστόσο να φωνάζει και να βρίζει τους αστυνομικούς. Τα μέλη της Αστυνομίας της πέρασαν χειροπέδες για τα αδικήματα της δημόσιας εξύβρισης, της ανησυχίας καθώς και για αλκοόλη.

Στην προσπάθεια των αστυνομικών να βάλουν την 30χρονη στο περιπολικό εκείνη αντιστάθηκε και δάγκωσε στο χέρι τον ένα από τους αστυνομικούς.

Αστυνομικός και 30χρονη μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Η 30χρονη τύφλα στο μεθύσι και ο αστυνομικός με εκδορές στο χέρι.

Η μεθυσμένη πέρασε την νύκτα στα κρατητήρια της Αστυνομίας ενώ αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί ελεύθερη εντός της ημέρας. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 52χρονο Nichola Charles Fox από τη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top