Φόνος Αγίας Νάπας: Καλύτερα στην υγεία του ο ΜΜΑΔίτης – Κλειδί η κατάθεση του

Φόνος Αγίας Νάπας: Καλύτερα στην υγεία του ο ΜΜΑΔίτης – Κλειδί η κατάθεση του

Άφαντος παραμένει ο 48χρονος Αλβανός καταζητούμενος για τον τετραπλό φόνο στην Αγία Νάπα, Aleks Burreli.

Τη Κυριακή 26/6 η Αστυνομία διενήργησε έρευνες στην Αγλαντζιά κοντά στη περιοχή της Πανεπιστημιούπολης χωρίς ωστόσο να βρεθεί τίποτα ύποπτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες έφτασαν στις ελεύθερες περιοχές μέσω κατεχομένων, αφού πρώτα ταξίδεψαν από τα Τίρανα στην Κωνσταντινούπολη. Το όχημα το οποίο βρέθηκε να κέγεται κοντά στο κοιμητήριο της Αγίας Νάπας κλάπηκε στις 20 Ιουνίου από κάτοικο Λευκωσίας σύμφωνα με τα όσα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Εκ. Τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης.

Την ίδια ώρα καλύτερα στην υγεία του φαίνεται να είναι ο ΜΜΑΔίτης ο οποίος τραυματίστηκε την ημέρα της τετραπλής δολοφονίας. Αν και η κατάσταση του παραμένει σοβαρή εκφράζονται ελπίδες ώστε ο ίδιος να καταφέρει να δώσει κατάθεση στους ανακριτές η οποία θεωρείται ως κλειδί στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες αναμένοντας τις επιστημονικές εξετάσεις και εξετάζοντας το περιεχόμενο των καταθέσεων.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE