Έρχονται βροχές και υποχώρηση του καύσωνα

Έρχονται βροχές και υποχώρηση του καύσωνα

Σήµερα Δευτέρα 27/6, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παροδικά όµως θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις.

Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 28 στα δυτικά, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Σε παράλιες περιοχές θα εµφανίζεται χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα δυτικά παράλια µέτριοι, 4 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα δυτικά παράλια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευµα, στα ορεινά και το εσωτερικό, πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Καθημερινά διαβήματα για την απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκυπρίων – «Παράνομη και πειρατική ενέργεια του κατοχικού μορφώματος»

Λετυμπιώτης: Καθημερινά διαβήματα για την απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκυπρίων – «Παράνομη και πειρατική ενέργεια του κατοχικού μορφώματος»

Για «παράνομη και πειρατική ενέργεια» έκανε λόγο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, αναφερόμενος στην κράτηση των πέντε Ελληνοκυπρίων από το ψευδοκράτος, τονίζοντας ότι η Κυβέρνηση συνεχίζει αδιάλειπτα τις διπλωματικές της ενέργειες σε όλα τα επίπεδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE