Άγγιξαν τις πέντε χιλιάδες οι αιτήσεις για τους επαγγελματίες οπλίτες – Ποιο κριτήριο θα τους βάλει στον κατάλογο

Άγγιξαν τις πέντε χιλιάδες οι αιτήσεις για τους επαγγελματίες οπλίτες – Ποιο κριτήριο θα τους βάλει στον κατάλογο

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι αιτήσεις για την διεκδίκηση των επαγγελματιών οπλιτών στην Εθνική Φρουρά.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε δημοσίευμα η εφημερίδα «Πολίτης» (25/06), σχεδόν πέντε χιλιάδες άτομα έχουν κάνει αίτηση για διεκδίκηση μια από τις 3,000 χιλιάδες θέσεις επαγγελματιών οπλιτών.

Όπως είχε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα η ιστοσελίδα μας, από το τεράστιο ενδιαφέρον των αιτητών θα έρθει και ένας καλός μποναμάς στα ταμεία του κράτους. Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι για να συμπληρώσουν την αίτηση θα έπρεπε να πάρουν από την Αστυνομία το πιστοποιητικό λευκού ποινικού μητρώου, το οποίο στοιχίζει 20 ευρώ. Αυτό συνεπάγεται πως 100 χιλιάδες ευρώ έχουν μπει στα ταμεία του κράτους.

Να αναφέρουμε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίζουν οι υγειονομικοί έλεγχοι των υποψηφίων από τις επιτροπές που έχουν συσταθεί. Οι υποψήφιοι θα κληθούν να παρουσιαστούν στα ΚΕΝ των πόλεων τους. 

Όσοι από τους υποψήφιους πληρούν τις προϋποθέσεις θα μπουν σε κατάλογό με βάση τον βαθμό του απολυτήριου λυκείου τους και τα ονόματα τους θα δημοσιευθούν στην επίσημη εφημερίδα.

Οι δυο χιλιάδες που δεν θα επιλέγουν θα παραμείνουν στον κατάλογό ως επιλαχόντες.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

Νέα δέσμευση για την εντατικοποίηση των προσπαθειών με στόχο την εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης που αφορούν τους καταζητούμενους για τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE