The X-Factor: Η μάχη, τα τραγούδια και η… αποχώρηση - VIDEO

The X-Factor: Η μάχη, τα τραγούδια και η… αποχώρηση - VIDEO

Όπως σε κάθε live του Χ-Factor μέχρι στιγμής έτσι και σε αυτό υπήρξε μια… μάχη ανάμεσα σε δυο από τους διαγωνιζόμενους.

Το κοινό επέλεξε η μάχη αυτή να είναι ανάμεσα στην Τάνια Μπρεάζου και στον Αλέξανδρο Πιτσάνη, αφού ήταν οι παίκτες που πήραν την χαμηλότερη βαθμολογία.

Οι κριτές δεν περίμεναν αυτό το αποτέλεσμα και τους εξέπληξε. Πρώτος τραγούδησε ο Αλέξανδρος Πιτσάνης και είπε το κομμάτι "Your sex is on fire". Η Τάνια Μπρεάζου επέλεξε να πει το "Hurt" από την Christina Aguilera.

Οι κριτές ψήφισαν και τελικά αποφάσισαν να αποχωρήσει ο Αλέξανδρος Πιτσάνης.

Δείτε πως τραγούδησαν οι παίκτες. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.