Η Κέιτ Γουίνσλετ στη νέα ταινία του Γούντι Άλεν

Η Κέιτ Γουίνσλετ στη νέα ταινία του Γούντι Άλεν

Μετά την πρεμιέρα της στο φετινό φεστιβάλ Καννών, η νέα ταινία του Γούντι Άλεν «Cafe Society» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες πράγμα που σημαίνει πως είναι ώρα να ακούσουμε για την επόμενη!

Ο αγαπητός μας Γούντι, έχει ολοκληρώσει ήδη τα γυρίσματα της μίνι σειράς 6 επεισοδίων για λογαριασμό του Amazon με πρωταγωνιστές τους Μάιλι Σαίρους, Ελέιν Μέι και Τζον Μαγκάρο, και ετοιμάζεται για μία νέα λαμπρή συνεργασία με μία ηθοποιό, με την οποία δεν είχε διασταυρωθεί καλλιτεχνικά μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με το Variety, η Κέιτ Γουίνσλετ θα είναι η μούσα του Νεοϋορκέζου δημιουργού στη νέα του ταινία, η οποία θα λαμβάνει χώρα σε ένα λούνα παρκ, ενδεχομένως το περιβόητο Κόνι Άιλαντ της Νέας Υόρκης, και ξεκινά γυρίσματα αυτό τον Σεπτέμβρη. 

Η βραβευμένη με Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου για τα «Σφραγισμένα Χείλη» Κέιτ Γουίνσλετ, έρχεται φρέσκια μετά την Χρυσή Σφαίρα και την υποψηφιότητα Β' Γυναικείου ρόλου του «Steve Jobs», και έχοντας υπόψη πως μία άλλη Κέιτ (Μπλάνσετ) σάρωσε για ταινία του Γούντι Άλεν τα βραβεία ερμηνείας («Θλιμμένη Τζάσμιν») είμαστε σίγουροι πως και η Γουίνσλετ ανοίγει έναν ακόμη «χρυσό» δρόμο μπροστά της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE