ΕΛΛΑΔΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Πατέρας παρέσυρε και σκότωσε την ίδια του την κόρη με φορτηγό

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Πατέρας παρέσυρε και σκότωσε την ίδια του την κόρη με φορτηγό

Στο ίδιο όχημα επέβαιναν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν στο 4ο χλμ. επαρχιακής οδού Σταυρού – Ολυμπιάδος, Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε 34χρονος, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ανήλικη πεζή. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 3χρονο κοριτσάκι ρομά, το οποίο μάλιστα όπως όλα δείχνουν είναι η κόρη του θύτη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, όπως προέκυψε από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, το δυστύχημα φαίνεται ότι συνέβη, όταν ο οδηγός ύστερα από στάση που πραγματοποίησε έβαλε μπρος το όχημα, χωρίς να προσέξει ότι το ανήλικο κορίτσι βρισκόταν στον δρόμο, με συνέπεια να το παρασύρει. 

Γρήγορα, ο πατέρας μετέφερε την κόρη του στο πλησιέστερο νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής, αλλά απ' ό,τι φάνηκε ήταν αργά. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ίδιο όχημα επέβαινε η σύζυγος του 34χρονου μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά τους. 

Όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για πολύτεκνη οικογένεια Ρομά, ενώ την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος ανέλαβε το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας.

star.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top