Οδύνη και ανησυχία εκφράζει η ΕΔΕΚ για το φονικό στην Αγία Νάπα

Οδύνη και ανησυχία εκφράζει η ΕΔΕΚ για το φονικό στην Αγία Νάπα

Να τεθεί τέρμα στην ανεξέλεγκτη δράση του υποκόσμου εκφράζει η ΕΔΕΚ.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Εκφράζουμε το συγκλονισμό μας για το στυγερό έγκλημα στην Αγία Νάπα που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και δύο αστυνομικών.
Είναι από τύχη που δεν θρηνήσαμε άλλα θύματα, μεταξύ των οποίων παιδιά ή περαστικούς που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην πολυσύχναστη περιοχή.

Μας ανησυχεί επίσης ότι υπάρχουν τόσο ενδείξεις όσο και πληροφορίες ότι άτομα των σωμάτων ασφαλείας διατηρούν επαφές και σχέσεις με διάφορα κυκλώματα που παρουσιάζουν μη νόμιμες δραστηριότητες.

Επιτέλους πρέπει να τεθεί ένα τέρμα στην ανεξέλεγκτη δράση του υποκόσμου και να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των πολιτών».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.