Κι όμως ο Σπαλιάρας πληρώνεται αδρά! Πόσες χιλιάδες πιστεύετε ότι κέρδισε για δύο ώρες φωτογράφισης; VIDEO

Κι όμως ο Σπαλιάρας πληρώνεται αδρά! Πόσες χιλιάδες πιστεύετε ότι κέρδισε για δύο ώρες φωτογράφισης; VIDEO

Διαφημίζει γυαλιά, παπούτσια, ρούχα, απλά φορώντας τα και αμοίβεται με το παραπάνω...

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στην κάμερα «Με το καλημέρα» που παρουσιάζει η Χριστίνα Λαμπίρη. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε το υπέρογκο ποσό που πήρε για δύο ώρες φωτογράφισης.

«Η μεγαλύτερη αμοιβή που έχω πάρει είναι 20.000 ευρώ για δύο ώρες φωτογράφησης. Δεν έγινε στην Ελλάδα, αλλά στην Σαρδηνία της Ιταλίας και ήταν μια παγκόσμια καμπάνια για γνωστή ιταλική φίρμα γυαλιών.


Όσο για το αν του έχουν προσφέρει χρήματα με πονηρά ανταλλάγματα, το μοντέλο εξομολογήθηκε: «Σε όλους έχει συμβεί. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω, δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι και το αποφεύγω με χιούμορ» είπε χαρακτηριστικά, ενώ μας έλυσε και την απορία αν φορά μαγιό με ενίσχυση!


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.