Κι όμως ο Σπαλιάρας πληρώνεται αδρά! Πόσες χιλιάδες πιστεύετε ότι κέρδισε για δύο ώρες φωτογράφισης; VIDEO

Κι όμως ο Σπαλιάρας πληρώνεται αδρά! Πόσες χιλιάδες πιστεύετε ότι κέρδισε για δύο ώρες φωτογράφισης; VIDEO

Διαφημίζει γυαλιά, παπούτσια, ρούχα, απλά φορώντας τα και αμοίβεται με το παραπάνω...

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στην κάμερα «Με το καλημέρα» που παρουσιάζει η Χριστίνα Λαμπίρη. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε το υπέρογκο ποσό που πήρε για δύο ώρες φωτογράφισης.

«Η μεγαλύτερη αμοιβή που έχω πάρει είναι 20.000 ευρώ για δύο ώρες φωτογράφησης. Δεν έγινε στην Ελλάδα, αλλά στην Σαρδηνία της Ιταλίας και ήταν μια παγκόσμια καμπάνια για γνωστή ιταλική φίρμα γυαλιών.


Όσο για το αν του έχουν προσφέρει χρήματα με πονηρά ανταλλάγματα, το μοντέλο εξομολογήθηκε: «Σε όλους έχει συμβεί. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω, δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι και το αποφεύγω με χιούμορ» είπε χαρακτηριστικά, ενώ μας έλυσε και την απορία αν φορά μαγιό με ενίσχυση!


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.