Διαβάστε επίσης: ΣΠΕ Αγίας Φύλας - Συλλήψεις προσώπων για δάνεια ύψους 9 εκ. ευρώ σε 60χρονο επιχειρηματία από τη Λεμεσό
Πρόκειται για νέα υπόθεση που προστίθεται στις ήδη δύο υποθέσεις που εκκρεμούν ενώπιον του Κακουργιοδικείου και η οποία φέρεται να αφορά δάνεια 4,5 εκατομμυρίων ευρώ που συνήφθηκαν μεταξύ 2003-2006 και τα οποία με τους τόκους και τις διάφορες άλλες χρεώσεις ανήλθαν σε χρέος 9 εκατομμυρίων ευρώ έναντι της πρώην ΣΠΕ.
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχαν εξασφαλιστεί σήμερα οκτώ εντάλματα σύλληψης εναντίον 60χρονου επιχειρηματία, πέντε μελών της Επιτροπείας, του πρώην διευθυντή χορήγησης δανείων και του πρώην Γραμματέα της ΣΠΕ.
Πριν από λίγο εκτελέστηκε και το τελευταίο ένταλμα σύλληψης και οι οκτώ ύποπτοι αναμένεται να οδηγηθούν αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.