Νέα επίθεση Χάσικου σε Χριστοφίδου: «Παραπληροφόρηση δώστε ολόκληρο το βίντεο – Ουδεμία παραπληροφόρηση»

Νέα επίθεση Χάσικου σε Χριστοφίδου: «Παραπληροφόρηση δώστε ολόκληρο το βίντεο – Ουδεμία παραπληροφόρηση»

Άγριος τηλεοπτικός καβγάς ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικου και της δημοσιογράφου του Sigma Κατερίνας Χριστοφίδου την περασμένη Τρίτη 21/6.

Συγκεκριμένα τα αίματα άναψαν όταν η δημοσιογράφος έθεσε θέμα ευθυνών και ενδεχόμενα κακού συντονισμού των επιχειρήσεων από μέρους των Υπηρεσιών πυρόσβεσης για να εκνευρίσει τον υπουργό Εσωτερικών.

Ο κ. Χάσικος μεταξύ άλλων είπε στην κυρία Χριστοφίδου «Ποια είσαστε εσείς που σήμερα θα μας πείτε ότι οι ζωές απωλέσθηκαν διότι έχει γίνει κακός συντονισμός;», με την δημοσιογράφο να απαντά «δεν έχω πει κάτι τέτοιο». Η τηλεφωνική επικοινωνία έληξε κάπως άδοξα και με ένταση.

Δείτε το βίντεο:

Το βράδυ λοιπόν της επόμενης μέρας (Τετάρτη 22/6), η Κατερίνα Χριστοφίδου ανέβασε στο twitter τον καυγά, με τίτλο «Άνευ προηγουμένου επίθεση Χάσικου σε δημοσιογράφο», για να κάνει retweetet το θέμα και ο υπουργός Εσωτερικών.

Οι δυο τους βρέθηκαν ξανά σε αντιπαράθεση αυτή την φορά στο twitter με τον κύριο Χάσικο να υποστηρίζει  ότι το εν λόγω βίντεο δεν ήταν ολοκληρωμένο και επρόκειτο περί παραπληροφόρησης για το πώς είχε εξελιχθεί η κουβέντα. Η δημοσιογράφος αντέδρασε εκ νέου ανεβάζοντας ξανά ολόκληρο το βίντεο με τον Σωκράτη Χάσικο να έχει αντίθετη άποψη.

Δείτε τον επίμαχο διάλογο μεταξύ των δύο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.