Προσωπικός φίλος του Υπ. Γεωργίας ο ένας εκ των δύο ηρώων (Vid)

Προσωπικός φίλος του Υπ. Γεωργίας ο ένας εκ των δύο ηρώων (Vid)

O Nίκος Κουγιάλης ερωτηθείς για τους δύο νεκρούς δασοπυροσβέστες προχώρησε στην αποκάλυψη ότι ο Aνδρέας Σοφοκλέους υπήρξε φίλος του.

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή «ΕνημέρωσηΤώρα» ο Υπουργός Γεωργίας μίλησε για τον άδικο χαμό των δύο παλληκαριών και τις προσπάθειες του Τμήματος Δασών. Φανερά καταβεβλημένος ο Νίκος Κουγιάλης μίλησε για τις δύσκολες στιγμές αλλά και για την αυτοθυσία όλων όσων έλαβαν μέρος στην επιχείρηση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.