Η συγκινητική πράξη του Πατσαλίδη ως φόρο τιμής στα θύματα της πυρκαγιάς!

Η συγκινητική πράξη του Πατσαλίδη ως φόρο τιμής στα θύματα της πυρκαγιάς!

Όπως έγραψε στα social media, αυτό ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν...

Ο Λούης Πατσαλίδης την Τρίτη το μεσημέρι (21/6) κοινοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την ακύρωση της τελευταίας εκπομπής του «Show και Αβλαβές» στο Τσέρι λόγω των δυσάρεστων γεγονότων που ταλανίζουν το νησί μας. 

Όπως έγραψε: «Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε! Καλή δύναμη σε όλους όσους μάχονται στο πύρινο μέτωπο, με την ευχή να τελειώσουν όλα σύντομα.

Η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και η παραγωγή της εκπομπής Show & Αβλαβές, συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος που έχει περιέλθει η χώρα εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών και της συνεχιζόμενης δύσκολης κατάστασης, αναβάλλουν τη ζωντανή εκπομπή του Show & Αβλαβές που είχε προγραμματιστεί να γίνει την Πέμπτη 23 Ιουνίου στην Πλατεία Τσερίου.

Με αυτό τον τρόπο τόσο το ΣΙΓΜΑ όσο και η ομάδα της εκπομπής, αποτίουν φόρο τιμής στα θύματα της φονικής πυρκαγιάς που ξέσπασε στο νησί και επιδεικνύουν τον απαιτούμενο σεβασμό προς όλους όσοι μάχονται ακόμα με τις φλόγες.

Το συγκεκριμένο live στο Τσέρι θα αποτελούσε και το φινάλε της εκπομπής για την τηλεοπτική σεζόν 2015/16. Ακριβώς για αυτό το λόγο, η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και η παραγωγή του Show & Aβλαβές θα προσπαθήσουν να προγραμματίσουν μια ανάλογη εκπομπή στο εγγύς μέλλον.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ευχόμαστε όλα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας να μας γίνουν μαθήματα, χωρίς όμως άλλα θύματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE