Δυστυχώς έχουμε και δεύτερο νεκρό – Μαύρο καλοκαίρι για την Κύπρο

Δυστυχώς έχουμε και δεύτερο νεκρό – Μαύρο καλοκαίρι για την Κύπρο

Το έχει η μοίρα στο νησί τα καλοκαίρια να είναι γεμάτα από θλίψη και άσχημα γεγονότα που πληγώνουν την καρδιά κάθε Κυπρίου.

Δυστυχώς μετά τον 49χρονο, δασοπυροσβέστη Αντρέα Σοφοκλέους, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Δευτέρας 20/6, υπέκυψε στα τραύματα του και ο 44χρονος συνάδελφος του Μάριος Αριστοτέλους από την Λακατάμια.

Να θυμίσουμε ότι και οι δυο επέβαιναν σε όχημα το οποίο ανατράπηκε στον Άγιο Θεόδωρο. Και οι δυο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου δυστυχώς έχασαν τη μάχη.

Αιωνία τους η μνήμη.

Διαβάστε επίσης:

Ο 49χρονος Α. Σοφοκλέους ο ήρωας του Τμ. Δασών - Λίγο πριν από τις 21:00 το έμαθε η γυναίκα του​

Συγκλονισμένος ο Πρόεδρος από τον θάνατο του δασοπυροσβέστη Ανδρέα Σοφοκλέους

Υποκλινόμαστε στον ήρωα: Απεβίωσε ο χειριστής του πυροσβεστικού οχήματος του Τμήματος Δασών

Αναποδογύρισε πυροσβεστικό όχημα στην Αγ. Ειρήνη-Πάνε για απεγκλωβισμό δυο ατόμων!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE