Επιστροφή στη Λευκωσία: «Γάτοι» όσοι έφυγαν γύρω στις 17:00 – Πανέτοιμη η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επιστροφή στη Λευκωσία: «Γάτοι» όσοι έφυγαν γύρω στις 17:00 – Πανέτοιμη η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όσοι κατάφεραν να μπουν στον αυτοκινητόδρομο προς Λευκωσία γύρω στις 17:00 βρήκαν κίνηση, αλλά τη γλύτωσαν.

Ούτε σημειωτόν, ούτε μποτιλιαρίσματα, ούτε ταλαιπωρία…

Τα αυτοκίνητα μπορούσαν άνετα να κινηθούν από 100 χλμ την ώρα, μέχρι και 120, χωρίς κανένα πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναμένεται κυκλοφοριακό κομφούζιο! Το λάθος που κάνουν οι Λευκωσιάτες στη Ριζοελιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μετά τις 17:00 άρχισαν τα προβλήματα, αφού ο συνωστισμός κατά την επιστροφή μετά τον κατακλυσμό, άρχισε να γίνεται όλο και πιο αισθητός.

Ευτυχώς μέχρι το απόγευμα δεν υπήρξαν σοβαρά περιστατικά στον αυτοκινητόδρομο, αν εξαιρέσουμε τις ταλαιπωρίες κάποιων ανθρώπων λόγω μηχανικών βλαβών (βλ. φωτογραφίες).

Πάντως, αυτό που διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι από τις 17:00 ήταν ότι υπήρχαν περιπολικά σε όλα τα καίρια σημεία. Έστω κι αν δεν ήταν απαραίτητη η παρουσία τους, εντούτοις ήταν σε ετοιμότητα για τα… δύσκολα που έπονταν.

Στέλλα Ππαλή

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE