Δεν άντεξε η Σάβια Ορφανίδου και ξέσπασε για τις πυρκαγιές: «Ντροπή σε όσους…»

Δεν άντεξε η Σάβια Ορφανίδου και ξέσπασε για τις πυρκαγιές: «Ντροπή σε όσους…»

Η υποψήφια βουλευτής και μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, Σάβια Ορφανίδου, τοποθετήθηκε μέσω ανάρητησης της στο facebook με αφορμή τις πυρκαγιές και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν οι Πυροσβέστες.

Συγκεκριμένα η ίδια δεν δίστασε να τα βάλει και με όσους ευθύνονται για την πρόκληση των πυρκαγιών λέγοντας χαρκατηριστίκά «Ντροπή σε όσους φταίνε!».

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

Λυπούμαι πάρα πολύ για την ανθρώπινη απερισκεψία, η οποία οδηγά στην καταστροφή της ομορφιάς αυτού του ευλογημένου τόπου. Από τον Ακάμα μέχρι το Τρόοδος. Ντροπή σε όσους φταινε! Δύναμη και αντοχή σε αυτούς που παλεύουν με τις φλόγες, ιδιαιτερα τώρα στην περιοχή μου της Δυτικής Λευκωσίας. Μπράβο λεβέντες μου ‪#‎Ευρύχου‬

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.