Ο ΠτΔ παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις στα μέτωπα των πυρκαγιών

Ο ΠτΔ παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις στα μέτωπα των πυρκαγιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης παρακολουθεί με μεγάλη ανησυχία τις εξελίξεις αναφορικά με την κατάσβεση των πυρκαγιών που μαίνονται σε διάφορα μέρη της ελεύθερης Κύπρου, και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των αρμοδίων Υπηρεσιών για κατάσβεση τους.

Σε ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει τις ευχαριστίες του στις Κυβερνήσεις Ελλάδας και Ισραήλ για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν στις κυπριακές Αρχές στις προσπάθειες τους για κατάσβεση των πυρκαγιών.

Η Κυπριακή Κυβέρνηση, αναφέρεται, λαμβάνει όλα τα μέτρα για την προστασία των κατοίκων των περιοχών όπου μαίνονται οι πυρκαγιές, καθώς και για την  αποτροπή της εξάπλωσης της πυρκαγιάς με αποτέλεσμα την καταστροφή του περιβάλλοντος. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE