Η Άννα Βίσση στην Κύπρο για φιλανθρωπικό σκοπό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Άννα Βίσση στην Κύπρο για φιλανθρωπικό σκοπό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την περασμένη Τετάρτη (15/6), η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε στην Κύπρο προκειμένου να παραβρεθεί στο Α’ και Β’ Δημοτικό σχολείο Καϊμακλίου στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαγειρεύω και προσφέρω» του Ιδρύματος Σοφία για τα παιδιά, σύμφωνα με το περιοδικό Down Town.

Ντυμένη casual και φορώντας ένα ψάθινο καπέλο, η δημοφιλής τραγουδίστρια μπήκε στις τάξεις, τραγούδησε και χόρεψε με τα παιδιά, ενώ δεν τους χάλασε χατίρι να υπογράψει και αυτόγραφα.

Επίσης, δεν δίστασε να φορέσει μια από τις χαρακτηριστικές ποδιές του ιδρύματος και να μπει στη κουζίνα του ολοήμερου σχολείου και στη συνέχεια να σερβίρει και φαγητό στα παιδιά, δείχνοντας να το απολαμβάνει.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έδωσε ραντεβού για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, για δυο συναυλίες που θα δώσει στο νησί, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος Σοφία για τα παιδιά, μαζί με έναν καλεσμένο έκπληξη.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE