Η Άννα Βίσση στην Κύπρο για φιλανθρωπικό σκοπό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Άννα Βίσση στην Κύπρο για φιλανθρωπικό σκοπό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την περασμένη Τετάρτη (15/6), η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε στην Κύπρο προκειμένου να παραβρεθεί στο Α’ και Β’ Δημοτικό σχολείο Καϊμακλίου στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαγειρεύω και προσφέρω» του Ιδρύματος Σοφία για τα παιδιά, σύμφωνα με το περιοδικό Down Town.

Ντυμένη casual και φορώντας ένα ψάθινο καπέλο, η δημοφιλής τραγουδίστρια μπήκε στις τάξεις, τραγούδησε και χόρεψε με τα παιδιά, ενώ δεν τους χάλασε χατίρι να υπογράψει και αυτόγραφα.

Επίσης, δεν δίστασε να φορέσει μια από τις χαρακτηριστικές ποδιές του ιδρύματος και να μπει στη κουζίνα του ολοήμερου σχολείου και στη συνέχεια να σερβίρει και φαγητό στα παιδιά, δείχνοντας να το απολαμβάνει.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έδωσε ραντεβού για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, για δυο συναυλίες που θα δώσει στο νησί, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος Σοφία για τα παιδιά, μαζί με έναν καλεσμένο έκπληξη.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht