«Το όνομά μου είναι θάνατος στους προδότες, ελευθερία στη Βρετανία»

«Το όνομά μου είναι θάνατος στους προδότες, ελευθερία στη Βρετανία»

Αυτό αναφώνησε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος για τη δολοφονίας της Τζο Κοξ

Ενώπιον δικαστηρίου εμφανίστηκε σήμερα ο Τόμας Μέιρ που κατηγορείται για τη δολοφονία της Βρετανίδας βουλευτή Τζο Κοξ και όταν ρωτήθηκε το όνομά του δήλωσε: «Το όνομα μου είναι, θάνατος στους προδότες. Ελευθερία στη Βρετανία»

Ο Τόμας Μέιρ παρουσιάστησε στο Δικαστήριο του Γουεστμίνστερ, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Κοξ, που προκάλεσε σοκ στη Βρετανία και προκάλεσε διακοπή της προεκλογικής εκστρατείας αναφορικά με το δημοψήφισμα που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα την επόμενη εβδομάδα για την παραμονή ή μη της Βρετανίας στην ΕΕ.

Ο Μέιρ βαρύνεται με την κατηγορία της δολοφονίας της Κοξ και με κατηγορίες σχετικές με την κατοχή πυροβόλου όπλου αλλά κι άλλου επιθετικού όπλου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE