Κεντρικές Φυλακές: Κατάδικος εκμεταλλευόταν σεξουαλικά συγκρατούμενό του! Τον παρέσυρε με απειλές στην τουαλέτα

Κεντρικές Φυλακές: Κατάδικος εκμεταλλευόταν σεξουαλικά συγκρατούμενό του! Τον παρέσυρε με απειλές στην τουαλέτα

Μνήμες από τις… «μαύρες μέρες» των Κεντρικών Φυλακών κάποια χρόνια πίσω, θυμίζει η ιστορία κρατούμενου που έζησε τη φρίκη στα χέρια κατάδικου που φαίνεται ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά το θύμα, σύμφωνα πάντα με καταγγελία του.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» το περιστατικό συνέβη το 2013 όταν ο ύποπτος εξέτιε ποινή φυλάκισης και φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά άλλον κατάδικο, τον οποίο παρέσυρε στις τουαλέτες μετά από απειλές.

Δεν έφτανε αυτό, τον προειδοποιούσε πως αν τον καταγγείλει θα έχει να κάνει με άλλους «φίλους» του στις φυλακές. Στη συνέχεια ο ύποπτος μεταφέρθηκε στη Ελλάδα για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του με το θύμα να προβαίνει σε καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία και εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του που εκκρεμούσε μέχρι πρόσφατα.

Ο ύποπτος όμως συνελήφθη την Πέμπτη 16/6 στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όταν προσπάθησε να αναχωρήσει από την Κύπρο και οδηγήθηκε την Παρασκευή 17/6 ενώπιον δικαστηρίου το οποίο αποφάσισε την πενθήμερη κράτησή του με σκοπό την πλήρη εξιχνίαση του αδικήματός του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE