Κυκλοφοριακό χάος στη Λεμεσό! «Σημειωτόν» τα αυτοκίνητα εξαιτίας του τροχαίου

Κυκλοφοριακό χάος στη Λεμεσό! «Σημειωτόν» τα αυτοκίνητα εξαιτίας του τροχαίου

To τροχαίο ατύχημα που συνέβη το απόγευμα της Παρσακευής 17/6 στη Λεμεσό είχε ως απολογισμό τον ελαφρύ τραυματισμό τριών προσώπων οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, έφερε όμως και άλλα προβλήματα.

Διαβάστε επίσης: Τροχαίο στη Λεμεσό: Αναποδογύρισε νταλίκα! Τρεις τραυματίες 

Συγκεκριμένα επειδή ανατράπηκε νταλίκα ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού με κατεύθυνση τη Λεμεσό είχε κλείσει προσωρινά με αποτέλεσμα να δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Η Αστυνομία προσπαθεί να επιλύσει το πρόβλημα διοχετεύοντας την κυκλοφορία από εναλλακτικές διαδρομές, όμως τα αυτοκίνητα προχωρούν με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Εξαιτίας του τροχαίου ακόμα και ο παραλιακός δρόμος της Λεμεσού έχει αυξημένη τροχαία κίνηση, με τα κορναρίσματα, τα νεύρα και την ταλαιπωρία να είναι σε…πρώτο πλάνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.