Κυκλοφοριακό χάος στη Λεμεσό! «Σημειωτόν» τα αυτοκίνητα εξαιτίας του τροχαίου

Κυκλοφοριακό χάος στη Λεμεσό! «Σημειωτόν» τα αυτοκίνητα εξαιτίας του τροχαίου

To τροχαίο ατύχημα που συνέβη το απόγευμα της Παρσακευής 17/6 στη Λεμεσό είχε ως απολογισμό τον ελαφρύ τραυματισμό τριών προσώπων οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, έφερε όμως και άλλα προβλήματα.

Διαβάστε επίσης: Τροχαίο στη Λεμεσό: Αναποδογύρισε νταλίκα! Τρεις τραυματίες 

Συγκεκριμένα επειδή ανατράπηκε νταλίκα ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού με κατεύθυνση τη Λεμεσό είχε κλείσει προσωρινά με αποτέλεσμα να δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Η Αστυνομία προσπαθεί να επιλύσει το πρόβλημα διοχετεύοντας την κυκλοφορία από εναλλακτικές διαδρομές, όμως τα αυτοκίνητα προχωρούν με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Εξαιτίας του τροχαίου ακόμα και ο παραλιακός δρόμος της Λεμεσού έχει αυξημένη τροχαία κίνηση, με τα κορναρίσματα, τα νεύρα και την ταλαιπωρία να είναι σε…πρώτο πλάνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE