Τραγουδίστρια από το X-Factor δηλώνει: «Στη ζωή μου προτεραιότητα έχει το σεξ»

Τραγουδίστρια από το X-Factor δηλώνει: «Στη ζωή μου προτεραιότητα έχει το σεξ»

Καλεσμένη στον «καθρέφτη» του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε η γνωστή ποπ τραγουδίστρια και κριτής στο X-Factor απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις του παρουσιαστή χωρίς φόβο.

Ο λόγος για την Τάμτα που πέραν από μια δημιουργική περίοδο όσον αφορά τα επαγγελματικά της διανύει και μια πολύ περίοδο στα αισθηματικά της αφού είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει

Στην ερώτηση ποια είναι η μεγαλύτερη υπερβολή που έχει γραφτεί στα ΜΜΕ για αυτήν η Τάμτα απάντησε: «Ότι πάσχω από νευρική ανορεξία».

Όταν δε στη συνέχεια ρωτήθηκε ποια είναι η προτεραιότητά στη ζωή της ανάμεσα στο σεξ, τον ύπνο και το φαγητό, η ποπ τραγουδίστρια δε δίστασε να πει: «Αυτή την περίοδο πάει ύπνος, σεξ, φαγητό. Γενικά πάει σεξ, ύπνος, φαγητό».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE