Τροχαίο στη Λεμεσό: Αναποδογύρισε νταλίκα! Τρεις τραυματίες - κυκλοφοριακό χάος

Τροχαίο στη Λεμεσό: Αναποδογύρισε νταλίκα! Τρεις τραυματίες  - κυκλοφοριακό χάος

Τρεις τραυματίες ήταν ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε γύρω στις 15:45 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας στο ύψος της Γερμασόγειας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα, ένα από αυτά νταλίκα, η οποία και αναποδογύρισε.

Εξαιτίας της σύγκρουσης έχει κλείσει προσωρινά ο δρόμος ενώ ασθενοφόρα και Αστυνομία βρέθηκαν από τα πρώτα λεπτά στο σημείο.

Από το τροχαίο υπάρχουν τρεις τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με την πρώτη ενημέρωση να κάνει λόγο για ελαφρύ τραυματισμό τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE