Άρχισαν τα γνωστά καραγκιοζιλίκια του καλοκαιριού – Καταγγελία από Σπ. Νεοφυτίδη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άρχισαν τα γνωστά καραγκιοζιλίκια του καλοκαιριού – Καταγγελία από Σπ. Νεοφυτίδη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα γνωστά καραγκιοζιλίκια του καλοκαιριού με τα φαινόμενα αισχροκέρδιας, σε πλήρη εξέλιξη…

Κάποιος επώνυμος αυτή τη φορά, ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, Σπύρος Νεοφυτίδης, πήγε να πιεί νερό σε παραλιακή καφετέρια στην Παρεκκλησιά και τον έπιασε κρίση.

Το μπουκαλάκι με το νερό του το πώλησαν 1.65 ευρώ!

«Έλεος! Κάποιος από τον ΚΟΤ δεν μπορεί να ελέγχει τις τιμές; Μαλιντι στη Λεμεσό, 1.65 το νερό ή μικρή μπουκάλα» σημείωσε αγανακτισμένος ο Νεοφυτίδης στον λογαριασμό του στο Twitter.

Και μην μας πείτε τώρα τα γνωστά, ότι δηλαδή «αν θέλεις αγοράζεις» ή «να ρωτάτε τιμές πριν αγοράσετε».

Όταν πεθαίνεις από τη δίψα και θέλεις να πιείς λίγο νερό δεν περιμένεις με τίποτα τέτοιου είδους εκμετάλλευση. Κι ούτε, ασφαλώς, μπορείς να φανταστείς ότι μια μπουκάλα νερό που τους στοιχίζει μερικά σεντς θα υπερχρεωθεί σε τέτοιο βαθμό.

ΜακΦαν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE