Τραγωδία EgyptAir: Βρέθηκε και το δεύτερο μαύρο κουτί

Τραγωδία EgyptAir: Βρέθηκε και το δεύτερο μαύρο κουτί

Η αιγυπτιακή ερευνητική επιτροπή, λέει ο καταγραφέας στοιχείων πτήσης του αεροπλάνου EgyptAir που συνετρίβη τον περασμένο μήνα σκοτώνοντας όλα τα 66 άτομα επί του σκάφους έχει ανακτηθεί από τη Μεσόγειο Θάλασσα.

Η επιτροπή ανέφερε σε δήλωση την Παρασκευή (16/6) ότι το σκάφος που ψάχνουν για τα συντρίμμια, τράβηξε τη συσκευή από τη Μεσόγειο Θάλασσα, μια ημέρα μετά την ανάκτηση της ομιλίας θαλάμου διακυβέρνησης. 

Το A320 EgyptAir Airbus πετούσε στο Κάιρο από το Παρίσι, όταν συνετρίβη στις 19 Μαΐου μεταξύ του ελληνικού νησιού της Κρήτης και την αιγυπτιακή ακτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.