Βουλή: Τα αλλάζουν τώρα! Δεν θα αποκόπτουν από τους μισθούς των βουλευτών – Αυξάνουν από πάνω και τους συνεργάτες

Βουλή: Τα αλλάζουν τώρα! Δεν θα αποκόπτουν από τους μισθούς των βουλευτών – Αυξάνουν από πάνω και τους συνεργάτες

Μεγάλος «ντόρος» επικράτησε όταν ο νέος πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης ανακοίνωσε τα νέα μέτρα που θα διέπουν το νέο σώμα του κοινοβουλίου.

Ανάμεσα σε άλλα ήταν και η αποκοπή μέρος του μισθού των βουλευτών οι οποίοι θα απουσίαζαν αδικαιολόγητα από τις συνεδριάσεις των κοινοβουλευτικών επιτροπών.

Φαίνεται όμως κάτι τέτοιο δεν βρίσκει την ανταπόκριση των κομμάτων σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Πολίτης». Πιο συγκεκριμένα το μέτρο με άλλα λόγια μάλλον πάει περίπατο αφού κάποιοι αντέδρασαν πολύ έντονα αναρωτώμενοι που αλλού συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Σε μια άλλη εξέλιξη και σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Βουλή σκοπεύει όπως αυξήσει τους Κοινοβουλευτικούς Συνεργάτες των κομμάτων από 85 σε 100 με πρόσθετο κόστος 3,5 εκατομμύρια ευρώ τα οποία μάλλον θα καλυφθούν από συμπληρωματικό προϋπολογισμό.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.