Βρήκαν από το Google Earth θρυλικό θαλάσσιο τέρας που καταβρόχθιζε πλοία - Έχει μήκος 120 μέτρα

Βρήκαν από το Google Earth θρυλικό θαλάσσιο τέρας που καταβρόχθιζε πλοία - Έχει μήκος 120 μέτρα

Ένα τεράστιο, μυθικό τέρας, ανακαλύφθηκε όχι μόνο ότι μπορεί να είναι πραγματικό, αλλά ότι ζει στον Νότιο Ατλανικό Ωκεανό.

Το τέρας, που μοιάζει με τεράστιο καλαμάρι, μήκους 120 μέτρων, εθεάθη με την βοήθεια του Google Earth, κοντά στο νησί της Απάτης στα Νότια Σέτλαντς.

Το μυθικό Κράκεν των Βίκινγκς, που βύθιζε πλοία, είχε μήκος ένα μίλι και τρεφόταν με φάλαινες ίσως να μην είναι και τόσο... μυθικό.

Στις 9 Απριλίου, με την βοήθεια του Google Earth βρέθηκε να κολυμπά τεράστιο καλαμάρι μήκους 120 μέτρων που μοιάζει με τις περιγραφές των Βίκινγκ ναυτικών για το Κράκεν.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.