ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρό τροχαίο – Σε κρίσιμη κατάσταση γυναίκα οδηγός, παγιδεύτηκε στα συντρίμμια 13χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρό τροχαίο – Σε κρίσιμη κατάσταση γυναίκα οδηγός, παγιδεύτηκε στα συντρίμμια 13χρονος

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 16:14 το μεσημέρι στο δρόμο Αθαλάσσας – Γερίου στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρει σε δελτίου τύπου η Πυροσβεστική, στις 16.14 το μεσημέρι της Πέμπτης (16/06)  λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για παροχή βοήθειας σε παγιδευμένο τραυματία μετά από τροχαία σύγκρουση στον δρόμο Αθαλάσσας – Γερίου στην Λευκωσία. Ανταποκρίθηκε ομάδα διάσωσης από τον Σταθμό Ακροπόλεως και η ώρα 16.31 το επεισόδιο τέθηκε υπό έλεγχο.

Δύο οχήματα μάρκας Toyota Corolla και Suzuki Swift συγκρούστηκαν μετωπικά  κοντά στο στο ειδικό σχολείο Ευαγγελισμός στο Γέρι.

Έγινε αποπαγίδευση δύο γυναικών οδηγών με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο T.A.E.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας η μία σε κρίσιμη κατάσταση. Στο ένα  όχημα βρισκόταν ακόμα ένας 13χρονος ο οποίος αποπαγιδεύτικε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής  και μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE