O Γιώργος Μαζωνάκης γίνεται «αστέρι» στην Αγία Νάπα

O Γιώργος Μαζωνάκης γίνεται «αστέρι» στην Αγία Νάπα

Το δικό του αστέρι στην Πλατεία Διασημοτήτων της Αγίας Νάπας θα αποκτήσει ο γνωστός Ελλαδίτης τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 19 Ιουνίου στις πέντε το απόγευμα.

Τα αποκαλυπτήρια του αστεριού θα τελέσουν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας  ο Δήμαρχος  Γιάννης Καρούσος μαζί με τον τιμώμενο καλλιτέχνη, ο οποίος θα βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αγία Νάπα για μία και μοναδική συναυλία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE