Ο πρόεδρος του ΡΙΚ Θανάσης Τσόκκος έσερνε τον χορό των… δωρεάν κρουαζιέρων!

Ο πρόεδρος του ΡΙΚ Θανάσης Τσόκκος έσερνε τον χορό των… δωρεάν κρουαζιέρων!

Ο Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας στην έκθεσή του (2015) καταγράφει τη διαπίστωσή του ότι στις κρουαζιέρες που διοργανώνει κάθε χρόνο το ΡΙΚ ταξιδεύει δωρεάν μεγάλος αριθμός υπαλλήλων του Κρατικού Ιδρύματος.

Το ThemaOnline στη βάση διασταυρωμένων πληροφοριών παίρνει την είδηση λίγο παραπέρα.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε (και μπορούμε να αποδείξουμε) ο νυν πρόεδρος του ΡΙΚ, δεν έχανε τις ετήσιες κρουαζιέρες του Ιδρύματος και μάλιστα συμμετείχε σ΄ αυτές οικογενειακώς και εντελώς δωρεάν.

Ως ThemaOnline γνωρίζουμε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις που έγινε αυτό, με πρωταγωνιστή τον κ. Τσόκκο.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Τσόκκος πριν διοριστεί από το υπουργικό συμβούλιο πρόεδρος του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος, ήταν αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Υπό αυτή την ιδιότητα έκανε τα δωρεάν ταξιδάκια με την οικογένειά του. Παρουσιάζει λοιπόν ενδιαφέρον η αντίδρασή του ως κορυφαίου διοικητικού στελέχους του ΡΙΚ πλέον, μετά τα όσα κατεγράφησαν στην έκθεση του Γενικού Ελεγκτή.

Θα δείξει την ανάλογη ευθιξία και θα υποβάλει παραίτηση; Ή θα παραμείνει στη θέση του, γράφοντάς τους όλους –και κυρίως τους φορολογούμενους πολίτες που επιβάρυνε οικονομικά- στα παλαιότερα  των υποδημάτων του;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE