Δεν θα πιστεύετε τι ντύθηκε γαμπρός από την Σιγκαπούρη ... (ΦΩΤΟ)

Δεν θα πιστεύετε τι ντύθηκε γαμπρός από την Σιγκαπούρη ... (ΦΩΤΟ)

Η εικόνα ενός γαμπρού και των... «συντρόφων» του, κάνει τον γύρο του κόσμου.

Στις 28 Μαΐου, ημέρα του γάμου του, ο γαμπρός εν ονόματι Lee, εμφανίστηκε στο σπίτι της νύφης, συνοδευόμενος από οκτώ «συντρόφους», οι οποίοι ήταν ντυμένοι σαν Σπαρτιάτες μονομάχοι, εμπνευσμένοι από την ταινία «300».

Όμως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο 25χρονος Lee είναι σε τόσο καλή φυσική κατάσταση, καθώς είναι personal trainer, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του, κάποιοι από τους οποίους είναι γυμναστές και κάποιοι αξιωματικοί του ναυτικού, σύμφωνα με τους Straits Times.

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι η ομάδα γυμνάζεται τακτικά μαζί και ότι ο ίδιος επέλεξε το θέμα με τους Σπαρτιάτες, επειδή εκείνοι ήταν «αξέχαστοι».

Από τότε που δημοσιεύθηκε η εικόνα αυτή στο Facebook στις 6 Ιουνίου, η ιστορία του Lee έχει γίνει viral με πάνω από 1.500 shares και 3.500 likes.

Σιγκαπούρη: Γαμπρός ντύθηκε... Σπαρτιάτης κι «έκλεψε» τη νύφη
13343005 1406221032726214 2302574674178470378 n



www.newmoney.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

Σε δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης, μετά την ολοκλήρωση του τελικού μέρος της διαδικασίας της Ολομέλειας στο πλαίσιο της άτυπης Οενταμερούς επί του Κυπριακού στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE