Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας
Σε τροχιά ενίσχυσης των διμερών σχέσεων Κύπρου και Γαλλίας βρίσκεται η Λευκωσία, όπως προκύπτει από δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.
Συγκεκριμένα αυτό που τίθεται στην έκθεση είναι η αναγκαιότητα των κρουαζιέρων που διοργανώνει το ΡΙΚ. Δηλαδή ποιο το κέρδος και ποιο το κόστος των εν λόγω ταξιδιών και ποιο σκοπό εξυπηρετούν.
Ο Γενικός Ελεγκτής σύμφωνα με δημοσίευμα του Φιλελευθέρου, διαπιστώνει επίσης, ότι στις συγκεκριμένες κρουαζιέρες ταξιδεύει δωρεάν μεγάλος αριθμός υπαλλήλων του Κρατικού Ιδρύματος. Όπως σημειώνει «θεωρούμε τον αριθμό του προσωπικού που συμμετείχε στις κρουαζιέρες υπερβολικό» κάνοντας λόγο για 24 άτομα στην πρώτη και 18 στη δεύτερη.
Ο ενδεδειγμένος αριθμός όπως υποδεικνύει ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, δεν πρέπει να ξεπερνά τα 5-6 άτομα.
Διαβάστε επίσης: Δίνει στον Οδυσσέα πλήρη πρόσβαση στα περιουσιακά του στοιχεία το ζεύγος Πυρίλλη! – ΕΓΓΡΑΦΑ
Διαβάστε επίσης: Ο Οδυσσέας βάζει χέρι στον Κουτσοκούμνη – «Η ΚΟΠ έχει την ευχέρεια»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις