O δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη ετοιμάζει δέκα μηνύσεις και αγωγές (ΒΙΝΤΕΟ)

O δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη ετοιμάζει δέκα μηνύσεις και αγωγές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Ιωάννης Κωλέττης, μίλησε στην εκπομπή “Με το καλημέρα” τόσο για την κατάσταση της υγείας της 30χρονης όσο και για τις μηνύσεις και αγωγές που ετοιμάζει.

Ο δικηγόρος της είπε στην εκπομπή της Χριστίνας: «Η ψυχολογική της κατάσταση είναι καταρρακωμένη και μάλιστα επιτείνεται από κάποιες βάναυσες προβολές της τιμής και της αξιοπρέπειάς της που γίνεται στα μέσα.
Το δικηγορικό μου γραφείο έχει ετοιμάσει ήδη δέκα μηνύσεις και αντίστοιχα δέκα αγωγές αποζημίωσης προκειμένου τα πράγματα να μπουν στη θέση τους».

Δείτε το βίντεο





 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE