O δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη ετοιμάζει δέκα μηνύσεις και αγωγές (ΒΙΝΤΕΟ)

O δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη ετοιμάζει δέκα μηνύσεις και αγωγές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Ιωάννης Κωλέττης, μίλησε στην εκπομπή “Με το καλημέρα” τόσο για την κατάσταση της υγείας της 30χρονης όσο και για τις μηνύσεις και αγωγές που ετοιμάζει.

Ο δικηγόρος της είπε στην εκπομπή της Χριστίνας: «Η ψυχολογική της κατάσταση είναι καταρρακωμένη και μάλιστα επιτείνεται από κάποιες βάναυσες προβολές της τιμής και της αξιοπρέπειάς της που γίνεται στα μέσα.
Το δικηγορικό μου γραφείο έχει ετοιμάσει ήδη δέκα μηνύσεις και αντίστοιχα δέκα αγωγές αποζημίωσης προκειμένου τα πράγματα να μπουν στη θέση τους».

Δείτε το βίντεο





 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE