Η κατάθεση «φωτιά» του φίλου του Παντελίδη που έπαιζαν μαζί χαρτιά τη μοιραία νύχτα

Η κατάθεση «φωτιά» του φίλου του Παντελίδη που έπαιζαν μαζί χαρτιά τη μοιραία νύχτα

Την κατάθεση του φίλου του Παντελή Παντελίδη που ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ έφερε στο φως η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

 Συγκεκριμένα στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι ο φίλος του είπε τα εξής:

Ο Παντελής Παντελίδης μαζί με την Μίνα και τη Φρόσω έφτασαν σε αυτό το σπίτι γύρω στις 4 τα ξημερώματα. Πιο πριν βρίσκονταν σε ένα άλλο μαγαζί και διασκέδαζαν. Όταν έφτασαν εκεί, ο σκοπός ήταν για να παίξουν χαρτιά. Κάθονται παίζουν χαρτιά. Ο Παντελής Παντελίδης παρήγγειλε και του έφεραν ουίσκι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την κατάθεση ήπιε 4 – 6 ποτήρια ουίσκι μέσα σε αυτές τις τέσσερις ώρες περίπου που έμεινε εκεί. Οι δυο κοπέλες ήπιαν σαμπάνια.

Όταν ήρθε η ώρα να φύγουν, ο Παντελής Παντελίδης δεν ήταν πολύ καλά, ήταν μεθυσμένος. Δεν παραπατούσε, αλλά δεν ήταν και νηφάλιος.
Κάποιος γύρισε και είπε στον Παντελίδη να πιει έναν καφέ. Τότε το ίδιο άτομο, ο φίλος του Παντελίδη γυρνάει και λέει στην Φρόσω να οδηγήσει εκείνη το αυτοκίνητο για την επιστροφή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η Φρόσω κούνησε καταφατικά το κεφάλι, ότι “ναι θα οδηγήσω εγώ”. Λίγο πριν φύγουν το ίδιο άτομο ξαναγυρνάει στην Φρόσω και της λέει “να οδηγήσεις εσύ”. Εκείνη κουνάει για δεύτερη φορά καταφατικά το κεφάλι».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE