Panama Papers: Συνελήφθη τεχνικός πληροφορικής της Μοσάκ Φονσέκα

Panama Papers: Συνελήφθη τεχνικός πληροφορικής της Μοσάκ Φονσέκα

Συνελήφθη τεχνικός πληροφορικής που εργάζεται στα γραφεία της δικηγορικής εταιρείας Μοσάκ Φονσέκα στη Γενεύη, η οποία βρίσκεται στο κέντρο του σκανδάλου με τα γνωστά έγγραφα “Panama Papers”, σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα “Le Temps”.

Το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται πηγή κοντά στην υπόθεση, αναφέρει ο υπάλληλος πληροφορικής έχει τεθεί σε προσωρινή κράτηση, καθώς θεωρείται ύποπτος για την απόσυρση ενός μεγάλου αριθμού εμπιστευτικών εγγράφων.

Το γραφείο της εισαγγελίας της Γενεύης επιβεβαίωσε ότι έχει ανοίξει υπόθεση ύστερα από καταγγελία που κατέθεσε η εταιρεία Μοσάκ Φονσέκα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE