ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δραματική έκκληση – Βοηθήστε να εντοπιστεί η Μαρία Κακογιάννη! Την ψάχνουν από το 2012 και περιμένουν μια απάντηση οι συγγενείς της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δραματική έκκληση – Βοηθήστε να εντοπιστεί η Μαρία Κακογιάννη! Την ψάχνουν από το 2012 και περιμένουν μια απάντηση οι συγγενείς της

H εξαφάνιση της Μαρίας είχε συγκλονίσει όλη την Κύπρο με δεκάδες εθελοντές να «χτενίζουν» την περιοχή του Ladys Mile χωρίς να εντοπιστεί η ίδια.

Eπιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Η Μαρία Κακογιάννη από τη Λεμεσό, απουσιάζει από το σπίτι της από τις 16.00 το απόγευμα της 11ης Απριλίου του 2012. Το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε σε ερημική περιοχή του Lady's Mile, αλλά επίσημα στην Αστυνομία μέχρι σήμερα δεν έχουν δοθεί οποιεσδήποτε ενδείξεις για την τύχη της, ή για τον χώρο όπου πιθανόν να βρίσκεται. 

Μία μαθήτρια και γειτόνισσα της αγνοούμενης, την είδε γύρω στις 4 το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης 11 Απριλίου 2012 να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητό της, ένα κόκκινο τζιπ μάρκας Νissan Qashqai με αριθμό κυκλοφορίας KYJ 899. Το αυτοκίνητο βρέθηκε αργότερα εγκαταλειμμένο και κλειδωμένο στην παραλία Lady’s Mile της Λεμεσού.



Η 43χρονη σήμερα Μαρία είναι ύψους 1,72 μ., λεπτής σωματικής διάπλασης, με κοντά, καστανόξανθα μαλλιά.

Για την εξαφάνιση της έχει ασχοληθεί αρκετές φορές και η εκπομπή «Φως  στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη να κατεβαίνει στην Κύπρο και να μιλά με πρόσωπα «κλειδιά» στην υπόθεση αυτή, όπως τον αλλοδαπό σύζυγό της αλλά και τη μητέρα της.

Να τονίσουμε ότι κατά καιρούς έρχονται στην Αστυνομία πληροφορίες για γυναίκες που μοιάζουν στην Μαρία, όμως μετά τις εξετάσεις, δεν διαπιστώνεται ότι πρόκειται για την ίδια. Η οικογένεια της ελπίζει η 43χρονη να είναι ακόμα στη ζωή και για άλλη μια φορά κάνει δραματική έκκληση για βοήθεια από το κοινό.

Ανάστατη η Κύπρος με το θρίλερ της Μαρίας

Οι οικείοι της παρακαλούν όλους τους πολίτες και κυρίως τους Λεμεσιανούς, όταν την ξαναδούν να επικοινωνήσουν αμέσως με το ΤΑΕ Λεμεσού, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top