ΠΡΟΣΟΧΗ! Κλείνει μέρος του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου – Ανακοίνωση της Αστυνομίας

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κλείνει μέρος του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου – Ανακοίνωση της Αστυνομίας

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών και τα σήματα τροχαίας.

Με ανακοίνωση της η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι από τις 20:30 το βράδυ της Τετάρτης 15/6 μέχρι τις 08:00 το πρωί της Πέμπτης, θα συνεχίζονται οι εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, από την έξοδο Καντού μέχρι την έξοδο Επισκοπής, με κατεύθυνση προς Πάφο.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείσουν και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Πάφο, σε μήκος 3 χιλιομέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση. 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.