Bαρύ πένθος για την Άννα Μαρία Λογοθέτη

Bαρύ πένθος για την Άννα Μαρία Λογοθέτη

Ακόμη και στα δύσκολα έχει βρει τον τρόπο να χαμογελά. Η Αννα-Μαρία Λογοθέτη που πρωτογνωρίσαμε στο «3,2,1 Αντ1» και λατρέψαμε στην τηλεοπτική σειρά «Τζίν και Τσέρρυ», περνάει δύσκολα.

Tο βράδυ της Τρίτης 14/6 μέσα σε ένα βαρύ κλίμα, η ραδιοφωνική παραγωγός, ενημέρωνε με status τους διαδικτυακούς της φίλους στο facebook ότι έχασε τον αγαπημένο της μπαμπά .

Έγραψε η Άννα Μαρία που όλοι γνωρίζουν, πόση αδυναμία του είχε. Ήταν ο άνθρωπος εκείνος που βρισκόταν δίπλα και πίσω από κάθε επαγγελματικό της βήμα . Ο Φίλος, το στήριγμα και τώρα τον ρόλο αυτό καλείτε να παίξει η ίδια στα δύο μεγαλύτερα αδέλφια της και στην μητέρα της Στέλλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE