Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Νεκρός 41χρονος μοτοσικλετιστής! Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε συνάδελφος του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Νεκρός 41χρονος μοτοσικλετιστής! Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε συνάδελφος του

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 14/6 στις Βρετανικές Βάσεις στη Λεμεσό. Στρατιωτικός που επέβαινε σε μοτοσικλέτα, σκοτώθηκε όταν συνάδελφος του τον παρέσυρε οδηγώντας το αυτοκίνητο του

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί στις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου, εντός του περιφραγμένου χώρου του αεροδρομίου, με θύμα 41χρονο Βρετανό στρατιωτικό.
 
Οι Βρετανικές Βάσεις επιβεβαίωσαν το θάνατο του 41χρονου μοτοσικλετιστή, ο οποίος το πρωί παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε άλλος Βρετανός στρατιωτικός, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί κρίσιμα.
 
Ο 41χρονος, όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υπέκυψε στα τραύματα του γύρω στις 14:30.
 
Τα αίτια του θανατηφόρου διερευνώνται από την Αστυνομία των Βάσεων.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον ΠτΔ - «Ο Τάκης Τσαγγάρης ήταν παράδειγμα αγωνιστή και πατριώτη»

Θλίψη για τον ΠτΔ - «Ο Τάκης Τσαγγάρης ήταν παράδειγμα αγωνιστή και πατριώτη»

Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκε τον θάνατο του φίλου Τάκη Τσαγγάρη, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, για τον αγωνιστή της ΕΟΚΑ για την απελευθέρωση της Κύπρου από τον αγγλικό ζυγό, αξιωματικό του πρώτου κυπριακού στρατού και μέλος του Εφεδρικού Σώματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE