Παραμένει στη θέση του ο Μαυρογιάννης – Στις 17 του μήνα η επομένη συνάντηση των διαπραγματευτών

Παραμένει στη θέση του ο Μαυρογιάννης – Στις 17 του μήνα η επομένη συνάντηση των διαπραγματευτών

Στη θέση του διαπραγματευτή της ε/κ πλευράς στις υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών συνομιλίες για το Κυπριακό, παραμένει ο Αντρέας Μαυρογιάννης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο κ. Χριστοδουλίδης είπε πως ο κ. Μαυρογιάννης επιστρέφει στην Κύπρο στις 15 Ιουνίου, και θα συμμετάσχει στην επόμενη συνάντηση των ηγετών, στο πλαίσιο των συνομιλιών για το Κυπριακό, που έχει προγραμματιστεί για τις 17 του μήνα.

Ως γνωστόν, με διαφορά τεσσάρων ψήφων, ο κ. Μαυρογιάννης δεν εκλέγηκε χθες Πρόεδρος της 71ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Τη θέση κατέλαβε με 94 ψήφους, έναντι 90 ψήφων του κ. Μαυρογιάννη, ο Μόνιμος Αντιπρόσωπων των νησιών Φίτζι, Πίτερ Τόμσον.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE