Παραμένει στη θέση του ο Μαυρογιάννης – Στις 17 του μήνα η επομένη συνάντηση των διαπραγματευτών

Παραμένει στη θέση του ο Μαυρογιάννης – Στις 17 του μήνα η επομένη συνάντηση των διαπραγματευτών

Στη θέση του διαπραγματευτή της ε/κ πλευράς στις υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών συνομιλίες για το Κυπριακό, παραμένει ο Αντρέας Μαυρογιάννης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο κ. Χριστοδουλίδης είπε πως ο κ. Μαυρογιάννης επιστρέφει στην Κύπρο στις 15 Ιουνίου, και θα συμμετάσχει στην επόμενη συνάντηση των ηγετών, στο πλαίσιο των συνομιλιών για το Κυπριακό, που έχει προγραμματιστεί για τις 17 του μήνα.

Ως γνωστόν, με διαφορά τεσσάρων ψήφων, ο κ. Μαυρογιάννης δεν εκλέγηκε χθες Πρόεδρος της 71ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Τη θέση κατέλαβε με 94 ψήφους, έναντι 90 ψήφων του κ. Μαυρογιάννη, ο Μόνιμος Αντιπρόσωπων των νησιών Φίτζι, Πίτερ Τόμσον.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE