Τέλος η Κορτζιά από το Σιγμα;

Τέλος η Κορτζιά από το Σιγμα;

Η ανάρτησή του μοντέλου - παρουσιάστριας στα social media άφησε ερωτηματικά...

Η Μαρία Κορτζιά την Τρίτη ανέβασε στο instagram της μια φωτογραφία από το στούντιο του Σιγμα, και συγκεκριμένα στιγμιότυπο από το τηλεπαιχνίδι «Σπασμένο Τηλέφωνο» που παρουσιάζει με τον Κωνσταντίνο Τσιολή. 

Μέσω της συγκεκριμένης ανάρτησης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι εκλέισε ένα κεφάλαιο της ζωής της με τη λεζάντα «Ακομη ενας κυκλος εφτασε στο τελος του», ενώ παράλληλα ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι. 

Η απορία που γεννάται είναι κατά πόσο με την ολοκλήρωση του τηλεπαιχνιδιού, θα ολοκληρωθεί και η παρουσία της στο κανάλι Σιγμα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE