ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ξέσπασμα του Μυλωνά κατά Αναστασιάδη: «Μετά τον Χριστόφια…»

Το ξέσπασμα του Μυλωνά κατά Αναστασιάδη: «Μετά τον Χριστόφια…»

Ο βουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών, Παύλος Μυλωνάς, ξέσπασε κατά του Προέδρου Αναστασιάδη, συσχετίζοντας τον με τον Δημήτρη Χριστόφια ο οποίος είχε δηλώσει στον παρελθόν ότι νιώθει απατημένος σύζυγος.

Ο Παύλος Μυλωνάς, προχώρησε στην εν λόγω ανάρτηση με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν  από πλευράς του Προέδρου της Δημοκρατίας ο οποίος εμφανίστηκε έντονα ενοχλημένος για τα όσα ουσιαστικά γίνονται «πίσω από την πλάτη του» στο θέμα της εφαρμογής του ΓΕΣΥ.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Μυλωνά:

Οι Άπατημένοι σύζυγοι - πρόεδροι της Δημοκρατίας...

Μετά τον Χριστόφια και το Μαρί τώρα και ο Αναστασιάδης παραπλανήθηκε για την κατάσταση που επικρατει στα νοσοκομεία. Τρία χρόνια δεν άκουσε τίποτα για την υποστελέχωση, τις λίστες αναμονής και την ταλαιπωρία των ασθενών. Βούιξε ο τόπος κύριε Πρόεδρε και σεις θέλετε να μας πείτε ότι δεν ακουσατε, δεν μάθατε αυτό που γνωρίζει και βιώνει ακόμα και ο κάτοικος του πιο απομακρυσμένου χωριού της Κύπρου;

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top