Η Κυβέρνηση καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στο Ορλάντο

Η Κυβέρνηση καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στο Ορλάντο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και η Κυβέρνηση καταδικάζουν μετά βδελυγμίας την τρομοκρατική επίθεση στο Ορλάντο, των Ηνωμένων Πολιτειών, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 50 ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων, αναφέρει ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

«Τέτοιες άνανδρες πράξεις προκαλούν τον αποτροπιασμό της διεθνούς κοινότητας, αλλά και κάθε ευνομούμενου κράτους ξεχωριστά, ισχυροποιώντας ακόμη περισσότερο την αποφασιστικότητα της για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας» σημειώνεται.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Κυβέρνηση εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων, την Κυβέρνηση και το λαό των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE