Λεμεσός: Τραγωδία για 35χρονο - Το deal με το βαποράκι τον έστειλε στον θάνατο

Λεμεσός: Τραγωδία για 35χρονο - Το deal με το βαποράκι τον έστειλε στον θάνατο

Τραγική κατάληξη είχε η χρήση ναρκωτικών ουσιών για 35ρονο από την Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 35χρονος άνδρας φέρεται να είχε μεταβεί στην περιοχή Τραχώνι για προμήθεια ναρκωτικών μαζί με τον αδελφό του. 

Λίγη ώρα αργότερα και αφού έκανε χρήση μεταμφεταμινης από την μύτη, έχασε τις αισθήσεις.

Ο αδελφός τον μετέφερε στο σπίτι του, και αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Δυστυχώς για τον άνδρα ήταν ήδη αργά, επι καθήκοντι γιατροί διαπιστώσαν απλά τον θάνατο του. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού εξετάζει την υπόθεση ως ανθρωποκτονία και αναμένεται εντός της ημέρα να περάσουν από την αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού αρκετά άτομα για ανάκριση.

Διαβάστε ακόμη: Χειροπέδες σε πρόσωπο που πούλησε τα ναρκωτικά στον 35χρονο που έχασε τη ζωή του   

Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος του 35χρονου που έκανε χρήση μεταμφεταμίνης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE