ΛΕΜΕΣΟΣ: «Κτύπησαν φλέβα» οι διαρρήκτες – Βρήκαν το χρηματοκιβώτιο και έκαναν γερή μπάζα από χρυσαφικά

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Κτύπησαν φλέβα» οι διαρρήκτες –  Βρήκαν το χρηματοκιβώτιο και έκαναν γερή μπάζα από χρυσαφικά

«Κτύπησαν φλέβα» οι άγνωστοι που διέρρηξαν το απόγευμα προς βραδύ του Σαββάτου (11/06) κατοικία στην περιοχή της Γερμασόγειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε το βράδυ του Σαββάτου (11/06) από Ρώσο μόνιμο κάτοικο Κύπρου πως μεταξύ των ωρών 16:00 μέχρι τις 21:30 το βράδυ της ίδιας ημέρας, άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία του.

Οι δράστες είχαν βάλει στόχο την συγκεκριμένη κατοικία και έδρασαν την στιγμή που ο ιδιοκτήτης απουσίαζε.

Όπως μας αναφέρθηκε, μπήκαν στην κατοικία και έκλεψαν από το χρηματοκιβώτιο επώνυμα ακριβά ρολόγια καθώς και χρυσαφικά.

Σύμφωνα με τον Ρώσο, η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Η πρώτη ταινία του Bollywood αναμένεται να γυριστεί στην Κύπρο, με τα γυρίσματα να ξεκινούν αυτό το καλοκαίρι και την κυκλοφορία της να προγραμματίζεται για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του επόμενου έτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE