ΛΕΜΕΣΟΣ: «Κτύπησαν φλέβα» οι διαρρήκτες – Βρήκαν το χρηματοκιβώτιο και έκαναν γερή μπάζα από χρυσαφικά

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Κτύπησαν φλέβα» οι διαρρήκτες –  Βρήκαν το χρηματοκιβώτιο και έκαναν γερή μπάζα από χρυσαφικά

«Κτύπησαν φλέβα» οι άγνωστοι που διέρρηξαν το απόγευμα προς βραδύ του Σαββάτου (11/06) κατοικία στην περιοχή της Γερμασόγειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε το βράδυ του Σαββάτου (11/06) από Ρώσο μόνιμο κάτοικο Κύπρου πως μεταξύ των ωρών 16:00 μέχρι τις 21:30 το βράδυ της ίδιας ημέρας, άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία του.

Οι δράστες είχαν βάλει στόχο την συγκεκριμένη κατοικία και έδρασαν την στιγμή που ο ιδιοκτήτης απουσίαζε.

Όπως μας αναφέρθηκε, μπήκαν στην κατοικία και έκλεψαν από το χρηματοκιβώτιο επώνυμα ακριβά ρολόγια καθώς και χρυσαφικά.

Σύμφωνα με τον Ρώσο, η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE