Σάννυ Μπαλτζή: Κατέρρευσε στην κηδεία του πρώην συζύγου της (ΦΩΤΟ)

Σάννυ Μπαλτζή: Κατέρρευσε στην κηδεία του πρώην συζύγου της (ΦΩΤΟ)

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στο κοιμητήριο του Ζωγράφου- Τραγική φιγούρα ο πατέρας του Χάρρυ Κλυνν.

Το τελευταίο «αντίο» στον Νίκο Τριανταφυλλίδη, που έφυγε από τη ζωή, το πρωί της Τρίτης προκαλώντας θλίψη σε όλον τον μουσικόφιλο και καλλιτεχνικό κόσμο, είπαν , συγγενείς και φίλοι.

Η κηδεία του γιου του Χάρρυ Κλυνν έγινε στις δύο το μεσημέρι την Παρασκευή 10/6 από το νεκροταφείο Ζωγράφου.Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του, Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος ζήτησε από τους δημοσιογράφους να είναι διακριτικοί και να σεβαστούν τον πόνο του για την απώλεια του παιδιού του. Ο Νίκος Τριανταφυλλίδης, έφυγε στην ηλικία των 50 ετών και τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με την επάρατη νόσο.

Τραγική φιγούρα η Σάννυ Μπαλτζή η οποία ήταν απαρηγόρητη ενώ δεν μπορούσε να κρύψει τους λυγμούς της. Συνοδευόμενη από τους καλούς της φίλους προσπαθούσε να αντλήσει δύναμη, όμως μάταια. Ο πόνος τη λύγισε, ενώ δεν σταματούσε να λέει πόσο πολύ τον αγαπά.




Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.