Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Μιχαλόπουλος

Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Μιχαλόπουλος

Ο ηθοποιός Γιάννης Μιχαλόπουλος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών. O γνωστός ηθοποιός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΚΑΤ με σοβαρά προβλήματα υγείας. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 12.00 στο νεκροταφείο του Ζωγράφου.

Γεννημένος στην Αθήνα στις 22 Απριλίου του 1927 ο Γιάννης Μιχαλόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως εκφωνητής του ραδιοφώνου, αλλά στην πορεία τον κέρδισε η υποκριτική. Στον κινηματογράφο είχε εμφανιστεί, μεταξύ άλλων, στις ταινίες "Αχ αυτή η γυναίκα μου" "`Ανθρωπος για όλες τις δουλειές" και "Μια τρελή, τρελή σαραντάρα", ενώ στην τηλεόραση έπαιξε σε πολλές σειρές, με πιο γνωστή το "Ορκιστείτε παρακαλώ" της δεκαετίας του 1980, όπου είχε το ρόλο του δικαστή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραηλινά μαχητικά θα πετάξουν πάνω από την Τεχεράνη, λέει ο Νετανιάχου - Tο Ιράν προειδοποιεί για «πιο σοβαρά» πλήγματα

Ισραηλινά μαχητικά θα πετάξουν πάνω από την Τεχεράνη, λέει ο Νετανιάχου - Tο Ιράν προειδοποιεί για «πιο σοβαρά» πλήγματα

Τύμπανα πολέμου στη Μέση Ανατολή, όπου η κατάσταση για δεύτερη ημέρα παρέμεινε οριακή. Το Ισραήλ έπληξε το Ιράν και το Ιράν το Ισραήλ, ενώ συνεχίστηκαν οι απειλές.

BEST OF TOTHEMAONLINE