ΛΕΜΕΣΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΗΠΟΣ: Οι κλέφτες πυροβόλησαν υπάλληλο στο κεφάλι!

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΗΠΟΣ: Οι κλέφτες πυροβόλησαν υπάλληλο στο κεφάλι!

Επεισοδιακή η ληστεία στη Λεμεσό, για την οποία πρώτο σας ενημέρωσε το ThemaOnline.

Η ληστεία όπως πληροφορούμαστε έγινε γύρω στις 21:00 (10/06) σε βενζινάδικο στην παραλιακή λεωφόρο στο ύψος του Δημόσιου Κήπου.

Οι δράστες, που βρίσκονταν σε μοτοσυκλέτα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχαν καλυμμένα πρόσωπα, κατά την προσπάθειά τους να ληστέψουν, πυροβόλησαν με αεροβόλο στο κεφάλι τον υπάλληλο που βρισκόταν στο σημείο.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την κατάστασή του.

Διαβάστε επίσης: ΈΚΤΑΚΤΟ! Πληροφορία για ένοπλη ληστεία στη Λεμεσό – Ασθενοφόρο στη σκηνή​

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE