«Πάμε για τρέλες στην Κυπερούντα» Επέτειο με τον άντρα της ζωή της θα περάσει Κύπρια ηθοποιός

«Πάμε για τρέλες στην Κυπερούντα» Επέτειο με τον άντρα της ζωή της θα περάσει Κύπρια ηθοποιός

Είναι παντρεμένοι εδώ και χρόνια, ζουν μια όμορφη ζωή παρά τις όσες δυσκολίες αντιμετωπίζει στην επαγγελματική της πορεία δεν άφησε όμως τα προβλήματα να ενοχλήσουν δικά της αγαπημένα πρόσωπα.

 Ο λόγος για την ηθοποιό Ντόρις Κυριακίδου που σύμφωνα με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook θα περάσει τις επόμενες μέρες στην Κυπερούντα κάνοντας τρέλες (με χιουμοριστική πάντα διάθεση που την διακρίνει) με τον σύζυγό της.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την επέτειο γάμο τους που θα γιορτάσουν στο ορεινό χωριό της Πιτσιλιάς, μακριά από την πρωτεύουσα, περνώντας λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης παρέα με τον σύντροφό της Κούλλη Αλλαγιώτη.

Μακάρι να είναι πάντα τόσο ερωτευμένοι

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE